Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (6)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (4)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Шарахматова Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.

Шарахматова Т. Є. 
Розробка технології безлактозного морозива, збагаченого пробіотичними культурами [Електронний ресурс] / Т. Є. Шарахматова // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 83-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 378.423 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Шарахматова Т. Є. 
Проектування жирового модуля для виробництва морозива геродієтичного призначення [Електронний ресурс] / Т. Є. Шарахматова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 39-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 333.878 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Галух Б. І. 
Дослідження біологічної цінності бринзи "Прикарпатська", виготовленої з молока різних видів тварин [Електронний ресурс] / Б. І. Галух, Т. Є. Шарахматова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 11-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 626.209 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Шарахматова Т. Є. 
Розробка технології морозива для людей з лактазною недостатністю [Електронний ресурс] / Т. Є. Шарахматова, О. Лозова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 311-315. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__78
Попередній перегляд:   Завантажити - 221.838 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Шарахматова Т. Є. 
Розробка технології морозива геродієтичного призначення [Електронний ресурс] / Т. Є. Шарахматова, В. М. Шкарупета // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 255-260. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__63
Попередній перегляд:   Завантажити - 211.67 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Шарахматова Т. 
Розвиток галузі морозива в України [Електронний ресурс] / Т. Шарахматова, Г. Танасова // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 5. - С. 7-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_5_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 930.08 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Шарахматова Т. Є. 
Використання стевії у виробництві діабетичного морозива [Електронний ресурс] / Т. Є. Шарахматова, Г. С. Танасова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 192-197. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_4_36
Попередній перегляд:   Завантажити - 158.396 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Шарахматова Т. 
Система НАССР у розв’язанні проблем виробництва молока-сировини [Електронний ресурс] / Т. Шарахматова, І. Дюдіна, Є. Ізбраш // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 5. - С. 34-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_5_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 159.515 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Шарахматова Т. Є. 
Підбір жирових компонентів для сумішей морозива з комбінованим складом сировини [Електронний ресурс] / Т. Є. Шарахматова, Г. С. Танасова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2016. - Т. 80, Вип. 2. - С. 78-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2016_80_2_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.381 Mb    Зміст випуску     Цитування
10.

Трубнікова А. А. 
Біотехнологічні аспекти отримання йогуртної основи для виробництва низьколактозного морозива [Електронний ресурс] / А. А. Трубнікова, Т. Є. Шарахматова, К. О. Мамінтова, О. С. Цупра // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2018. - № 9. - С. 243-255. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2018_9_37
Попередній перегляд:   Завантажити - 535.63 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Трубнікова А. А. 
Розробка технології низьколактозного морозива на основі безлактозного концентрату маслянки [Електронний ресурс] / А. А. Трубнікова, О. Б. Чабанова, Т. Є. Шарахматова, С. М. Бондар, Є. М. Савчак // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2018. - № 45. - С. 214-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2018_45_32
Попередній перегляд:   Завантажити - 622.296 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Трубнікова А. А. 
Одержання сухого безлактозного білково-ліпідного концентрату маслянки [Електронний ресурс] / А. А. Трубнікова, О. Б. Чабанова, С. М. Бондар, Т. Є. Шарахматова // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2019. - № 1. - С. 86-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2019_1_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 524.624 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Трубнікова А. А. 
Математичне моделювання оптимізованої рецептури низьколактозного синбіотичного йогуртового морозива [Електронний ресурс] / А. А. Трубнікова, О. Б. Чабанова, С. М. Бондар, Т. Є. Шарахматова, Т. В. Недобійчук // Animal science and food technology. - 2020. - Т. 11, № 2. - С. 73-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anscft_2020_11_2_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 990.47 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського