Пошуковий запит: (<.>A=Шарахматова Т$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
|
1. |
Шарахматова Т. Є. Розробка технології безлактозного морозива, збагаченого пробіотичними культурами [Електронний ресурс] / Т. Є. Шарахматова // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 83-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_27
|
2. |
Шарахматова Т. Є. Проектування жирового модуля для виробництва морозива геродієтичного призначення [Електронний ресурс] / Т. Є. Шарахматова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 39-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_12
|
3. |
Галух Б. І. Дослідження біологічної цінності бринзи "Прикарпатська", виготовленої з молока різних видів тварин [Електронний ресурс] / Б. І. Галух, Т. Є. Шарахматова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 11-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_5
|
4. |
Шарахматова Т. Є. Розробка технології морозива для людей з лактазною недостатністю [Електронний ресурс] / Т. Є. Шарахматова, О. Лозова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 311-315. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__78
|
5. |
Шарахматова Т. Є. Розробка технології морозива геродієтичного призначення [Електронний ресурс] / Т. Є. Шарахматова, В. М. Шкарупета // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 255-260. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__63
|
6. |
Шарахматова Т. Розвиток галузі морозива в України [Електронний ресурс] / Т. Шарахматова, Г. Танасова // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 5. - С. 7-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_5_4
|
7. |
Шарахматова Т. Є. Використання стевії у виробництві діабетичного морозива [Електронний ресурс] / Т. Є. Шарахматова, Г. С. Танасова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 192-197. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_4_36
|
8. |
Шарахматова Т. Система НАССР у розв’язанні проблем виробництва молока-сировини [Електронний ресурс] / Т. Шарахматова, І. Дюдіна, Є. Ізбраш // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 5. - С. 34-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_5_10
|
9. |
Шарахматова Т. Є. Підбір жирових компонентів для сумішей морозива з комбінованим складом сировини [Електронний ресурс] / Т. Є. Шарахматова, Г. С. Танасова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2016. - Т. 80, Вип. 2. - С. 78-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2016_80_2_17
|
10. |
Трубнікова А. А. Біотехнологічні аспекти отримання йогуртної основи для виробництва низьколактозного морозива [Електронний ресурс] / А. А. Трубнікова, Т. Є. Шарахматова, К. О. Мамінтова, О. С. Цупра // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2018. - № 9. - С. 243-255. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2018_9_37
|
11. |
Трубнікова А. А. Розробка технології низьколактозного морозива на основі безлактозного концентрату маслянки [Електронний ресурс] / А. А. Трубнікова, О. Б. Чабанова, Т. Є. Шарахматова, С. М. Бондар, Є. М. Савчак // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2018. - № 45. - С. 214-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2018_45_32
|
12. |
Трубнікова А. А. Одержання сухого безлактозного білково-ліпідного концентрату маслянки [Електронний ресурс] / А. А. Трубнікова, О. Б. Чабанова, С. М. Бондар, Т. Є. Шарахматова // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2019. - № 1. - С. 86-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2019_1_12
|
13. |
Трубнікова А. А. Математичне моделювання оптимізованої рецептури низьколактозного синбіотичного йогуртового морозива [Електронний ресурс] / А. А. Трубнікова, О. Б. Чабанова, С. М. Бондар, Т. Є. Шарахматова, Т. В. Недобійчук // Animal science and food technology. - 2020. - Т. 11, № 2. - С. 73-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anscft_2020_11_2_10
|